Jak se vyvíjí Scyther: 11 kroků (s obrázky)

Obsah:

Jak se vyvíjí Scyther: 11 kroků (s obrázky)
Jak se vyvíjí Scyther: 11 kroků (s obrázky)
Anonim

Scyther je pokémon typu Bug/Flying, který je silným přírůstkem do vašeho týmu. Je to obzvláště užitečné pro zachycení dalších Pokémonů, protože jeho pohyb False Swipe může snížit zdraví vašeho cíle, aniž by ho vyřadil. Pokud chcete svůj Scyther trochu povzbudit a zároveň z něj udělat ocelový typ, můžete z něj vyvinout Scizor. Scizor může také Mega Evolve, pokud máte správné položky v X, Y, Alpha Sapphire a Omega Ruby.

Kroky

Část 1 ze 2: Scyther na Scizor

Evolve Scyther Krok 1
Evolve Scyther Krok 1

Krok 1. Získejte kovový plášť

Toto je předmět, který mohou vaši Pokémoni držet, aby zvýšili sílu svých útoků typu Steel. Je zapotřebí, aby se Scyther vyvinul ve Scizor. Pokud se ho snažíte získat od divokého pokémona, budete ho muset chytit a zjistit, zda drží kovový plášť.

  • Zlato, stříbro a krystal - Jeden takový najdete v SS Aqua a drží je divoký Magnemite. V Crystal je také držen Maggie v elektrárně Kanto.
  • Ruby, Sapphire a Emerald - Drží je divoký Magnemite a divoký Magneton.
  • FireRed a LeafGreen - Najdete ho na Memorial Pillar a jako cenu Trainer Tower.
  • Diamant, perla a platina - Jeden můžete získat od Byrona na Iron Island a drží je divoký Magnemite, Steelix, Beldum, Bronzor a Bronzong.
  • Srdce zlaté a duše stříbrné - Jeden najdete v SS Aqua a drží je divoký Magnemite, Magneton, Steelix, Beldum, Metang a Bronzor. Maggie v Elektrárně Kanto také drží. Konečně můžete ve Pokéathlon Dome pokračovat ve čtvrtek, pátek a sobotu.
  • Černý a bílý - Jeden najdete na trase 13 a na Twist Mountain a drží je divoký Magnemite, Metang, Metagross a Bronzong.
  • Černá 2 a bílá 2 - Jeden najdete v jeskyni Chargestone a v Clay Tunnel, nebo si jej můžete koupit v obchodě se starožitnostmi na Join Avenue nebo v Black City (pouze Black 2).
  • X a Y - Jednu najdete v Poké Ball Factory a jednu dostanete v klubu Pokémileage za balónový popping, Lv. 1. Drží ho také divoký Magneton.
  • Alpha Sapphire a Omega Ruby - Jeden najdete v New Mauville a drží je divoký Magnemite a Skarmory.
  • Slunce a Měsíc - Má 5% šanci, že ji udrží divoký Magnemite, Skarmory nebo Beldum.
  • Ultra slunce a ultra měsíc- Kromě toho, že je potenciálně drží divoký Magnemite, Skarmory nebo Beldum, lze jej nalézt také na ostrově v Poni Gauntlet.
Evolve Scyther Krok 2
Evolve Scyther Krok 2

Krok 2. Ujistěte se, že jste připraveni vyvinout Scyther

Existuje několik důvodů, proč budete chtít svůj Scyther nadále používat, než jej budete vyvíjet.

  • Scyther se naučí některé pohyby, které Scizor ne, jako je Air Slash na úrovni 53. Scyther se také učí Double Team na úrovni 37 místo Scizor's Iron Defense.
  • Scyther je výrazně rychlejší než Scizor, ale je velmi slabý na útoky Rock, stejně jako poměrně slabý na několik dalších typů. Scizor je slabý pouze na útoky Fire.
Evolve Scyther Krok 3
Evolve Scyther Krok 3

Krok 3. Dejte svému Scytheru kovový kabát, který přidrží

To je nutné pro evoluci.

Evolve Scyther Krok 4
Evolve Scyther Krok 4

Krok 4. Vyměňte svůj Scyther příteli

Scytherova evoluce se spustí, když se s ní obchoduje. Najděte si online přítele nebo někoho, komu to můžete vyměnit, a poté, co se to vyvine, vám to vymění.

Evolve Scyther Krok 5
Evolve Scyther Krok 5

Krok 5. Nechte svého přítele vyměnit Scizor zpět

Scyther se bude vyvíjet, jakmile bude dokončen první obchod. Po evoluci požádejte svého přítele, aby vám to vyměnil.

Část 2 ze 2: Scizor až Mega Scizor

Mega Evolutions jsou k dispozici pouze pro Pokémon X, Y, Alpha Sapphire, Omega Ruby, Sun, Moon, Ultra a Sun a Ultra Moon.

Evolve Scyther Krok 6
Evolve Scyther Krok 6

Krok 1. Získejte a upgradujte svůj Mega Ring u Pokémonů X a Y

K tomu budete muset porazit svého rivala a poté získat Rumble Badge v Shalour Gym. Vezměte odznak na vrchol Tower of Mastery a získejte Mega prsten.

  • Poté, co získáte Mega Ring, budete ho muset upgradovat tím, že v Kiloude City znovu porazíte svého rivala. Profesor Sycamore vám po bitvě vylepší prsten.
  • Kliknutím sem získáte další podrobnosti o procesu Mega Evolution v X a Y.

Krok 2. Získejte a upgradujte svůj Mega Ring v Pokémon Sun, Moon, Ultra Sun nebo Ultra Moon

Abyste to mohli udělat, musíte nejprve porazit elitní čtyřku. Poté se vydejte na Ancient Poni Path (neboli Poni Plains v Ultra Sun a Ultra Moon), kde na vás čekají Sina a Dexio, postavy, které můžete znát z dřívější doby ve hře. Porazte Dexio v bitvě a oni vás naučí o Mega Evolution a dají vám jak Mega Ring, tak Key Stone.

Evolve Scyther Krok 7
Evolve Scyther Krok 7

Krok 3. Porazte Groudona nebo Kyogra (Alpha Sapphire a Omega Ruby)

Abyste získali přístup k Mega kamenům v Alpha Sapphire a Omega Ruby, musíte nejprve porazit legendárního Pokémona. Toto je Kyogre v Alpha Sapphire a Groudon v Omega Ruby.

Evolve Scyther Krok 8
Evolve Scyther Krok 8

Krok 4. Najděte Scizorite

Toto je Mega kámen, který Scizor potřebuje, aby se vyvinul v Mega Scizor. To, že jste našli Mega kámen, poznáte tak, že budete hledat jiskřivou půdu.

  • X a Y - Scizorit najdete za Abomasnowem ve Frost Cavern 3F.
  • Alpha Sapphire a Omega Ruby - Scizorit najdete jižně od Moss Rock v Petalburgském lese. K dosažení toho budete potřebovat Cut.
  • Slunce, Měsíc, Ultra Slunce a Ultra Měsíc - Scizorite můžete zakoupit v Battle Tree za 64 bp.
Evolve Scyther Krok 9
Evolve Scyther Krok 9

Krok 5. Dejte Scizorite Scizorovi, aby držel

Mega Evolution můžete provádět pouze během bitvy a Scizor musí držet Mega Stone.

Evolve Scyther Krok 10
Evolve Scyther Krok 10

Krok 6. Během bitvy o vývoj zvolte „Mega Evolve“

V bitvě najednou můžete mít pouze jednu Mega Evolution. Mega Evolution vydrží celou bitvu, i když přepnete Pokémona. Pokud je Mega Scizor vyřazen nebo bitva skončí, vrátí se zpět do běžné verze.

Doporučuje: